Na het volgen van de opleiding aan de Fotoacademie Rotterdam heb ik mij als freelancefotograaf gevestigd in Rotterdam waarbij ik mij heb gespecialiseerd in interieur-architectuurfotografie.
Daarvoor was ik een aantal jaren werkzaam als interieuradviseur- stylist.

In mijn werk zijn professionaliteit, persoonlijk contact en inleving in de wensen van de opdrachtgever voor mij essentieel. Samen onderzoeken wat de wensen zijn, goed luisteren en daar op de juiste manier invulling aan geven met een eindproduct waar we beiden heel blij van worden.

Voor zowel een architect, interieurarchitect als fabrikant is goede professionele fotografie onontbeerlijk. Er is één moment van oplevering. Daarna gaat het ontwerp met de bewoners zijn eigen leven leiden. Ik vind het heerlijk om een mooi ontwerp te mogen vastleggen en daarbij de structuur, textuur, vormgeving en de materialen tastbaar in beeld te brengen. Niet alleen vanuit professionaliteit maar mede door mijn liefde voor zowel uw als mijn vak en ook vanuit mijn achtergrond als interieuradviseur geef ik uw project de zorg en aandacht die het verdient.

Naast interieur-architectuurfotografie kunt u bij mij ook terecht voor uw bedrijfs- en portretfotografie. Ik verzorg graag de fotografie voor uw website, altijd met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Laat uw bedrijf zien zoals u graag wilt dat anderen het zien door fotografie op maat van uw organisatie, uw personeelsleden en uw productieproces. Eén goed beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Fotografie, interieur, design, vormgeving, kunst, moderne dans en Oosterse katten, een wereld zonder is voor mij ondenkbaar. Daarnaast ben ik ook een muziekliefhebber en een fan van David Bowie wat geleid heeft tot de publicatie van mijn fotoboek ‘David Bowie Still here.’.

Neem vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

“Unless you photograph what you love, you’re not going to make good art”

– Sally Mann –


Opdrachtgevers o.a.: 
Dallinga Real Estate // Forest Metal Group // KamerlingvanderBurgh Interieur+Architectuur // LG Architecten //
Miriam Dallinga InterieurArchitectuur // Oostvogel // SB Projects // SchilderScholte Architecture+ // Smeele Design // Verwol //
Wijnhof Vastgoedonderhoud // Wilma Wonen